Nakup sonde za UZ napravo

Ker smo bili na 2. Hop na Grad tako uspešni, da smo zbrali več denarja, kot je stala naprava za merjenje sestave telesa za  Klinični oddelek za nefrologijo Pediatrične klinike, smo lahko z preostankom denarja kupili sondo za ultrazvočni aparat, ki ga uporabljajo v Službi za alergologijo, revmatologijo in klinično imunologijo.

Izjava za javnost

Ljubljana, 16. april 2018 – Včeraj je potekal 2. Hop na grad – dobrodelni tek po ljubljanskih ulicah, ki se ga je udeležilo več kot 600 tekaških navdušencev. Glavni cilj dogodka je zbiranje sredstev za otroke, ki se zdravijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Z donacijami in startninami so letos zbrali 18.800 €.
Preberi več “Izjava za javnost”

Uspelo nam je!

Z drugim dobrodelnim tekom Hop na Grad smo uspeli zbrati 18.800 €. S tem denarjem bomo lahko kupili napravo za merjenje zgradbe telesa, predvsem vsebnosti vode. Napravo potrebujejo za zdravljenje ter obravnavo otrok s kronično ledvično boleznijo in končno ledvično odpovedjo na Kliničnem oddelku za otroško nefrologijo.
Preberi več “Uspelo nam je!”

Izdaja številk že teče!

Izdaja številk in zadnjih prijav je stekla. Prijavite se lahko še jutri, med 8:00 – 10:00 na Pediatrični kliniki v Ljubljani.

Še se lahko prijavite na HNG2!

Spletne prijave so sicer zaprte, a se še zmeraj lahko prijavite na tek in sicer na Pediatrični kliniki v Ljubljani (Bohoričeva 20):

Sobota (14.4.): 11:00 — 17:00
Nedelja (15.4.): 8:00 — 10:00

Pridruži se!