HNG4 prestavljen na 2021

Spoštovani!

Čeprav se življenje počasi vrača v normalo, pa smo zaradi negotove situacije glede javnih prireditev primorani dokončno odpovedati naš dobrodelni tek 4. Hop na  Grad, ki je bil planiran za nedeljo, 14. junija. Ponovno se bomo družili in skupaj tekli naslednje leto in sicer spomladi, 18. aprila 2021.

Obveščamo vas tudi, da je vaša prijava zabeležena in se vam ni treba ponovno prijaviti.

Z veseljem pa sporočamo odlično novico,da smo kljub trenutni situaciji, s sodelovanjem organizatorjev teka Hop na Grad, SBC – Kluba slovenskih podjetnikov in družbeno angažiranih posameznikov in podjetij zbrali denar za nakup naprave ECMO, ki jo nujno potrebujejo na intenzivni enoti Pediatrične klinike. Več si lahko preberete na: http://bit.ly/2WmL18k.

Uspešno smo izvedli tudi likovni natečaj. V začetku septembra 2019 smo nagovorili otroke iz vse Slovenije in jih spodbudili, da s svojimi likovnimi stvaritvami obogatijo dogodek Hop na Grad, z mislimi na svoje bolne vrstnike pa ozavestijo misel na tiste, ki so v stiski in potrebujejo pomoč vseh nas. Rezultate si lahko pogledate na: https://hopnagrad.si/2020/05/15/rezultati-likovnega-natecaja-hng/.

Iskrena hvala za izkazano zaupanje in ker nas podpirate.

Se vidimo naslednje leto.

Prisrčen pozdrav!

doc. dr. Nina Battelino, dr. med.
izr. prof. dr. Damjan Osredkar, dr. med.
Športno društvo Povodni mož
Založba Rokus Klett, d. o. o.