Rekreativna vadba teka Hop na Grad

Odločili smo se, da nabor aktivnosti z enodnevnega dogodka razširimo na daljše obdobje in vam tako ponudimo tudi vodeno rekreativno vadbo teka, ki bo potekala na stadionu letnega telovadišča v Tivoliju (Bleiweisova 25), in sicer vsak četrtek od 9.5. do konca oktobra od 18:30 do 19:30. Tako bomo ohranjali svojo kondicijo prek celega leta in poskrbeli za dobro počutje, ki ga zagotavlja telesna aktivnost. Izboljšali bomo gibalne zmogljivosti, dvignili učinkovitost teka in napredovali v vzdržljivosti. Spoznali bomo, da je teči lahko tudi zelo zabavno!



Vadba bo nadzirana in po obremenitvi prilagojena vsakomur. Posvečali se bomo tekaškim vajam in preventivi ter se naučili poslušati svoje telo. Vadba bo na moč raznolika – enote, ki krepijo različne motorične sposobnosti, se praktično nikdar ne ponovijo v enaki obliki in bodo zato vsebine zares pestre. Kdaj pa kdaj jo bomo ucvrli po Rožniku, enkrat pa tudi na Grad!

Na stadionu bo odlična družba! Dobili boste vzpodbudo in motivacijo. Navsezadnje pa lahko s seboj pripeljete tudi svoje otroke, za katere bodo v tem času skrbeli animatorji. Ker je krog (tartanska podlaga) dolg 300 m, je popolnoma vseeno, kako hitro lahko tečete.

Tek bo vodil Grega Hočevar, bivši reprezentant v triatlonu, maratonec, Ironman ter avtor knjige Ustvarjen za gibanje.

Cena:
6 mesecev: 80 EUR (+ partner 60 EUR)
4 meseci: 60 EUR (+ partner 40 EUR)
(10 EUR na udeleženca boste podarili za 4. Hop na Grad, s tem pa Pediatrični kliniki)

Vadba bo potekala v vsakem vremenu.

Prijave na e-mail: grega_hocevar@yahoo.com
Lep pozdrav vsem, Nina, Grega in Damjan