Navodila za naročnike hoodijev

Dragi naročniki hoodijev!

tisti, ki ste se javili za hoodije, nam prosim na info@hopnagrad.si sporočite svojo velikost; Ž se razlikujejo od M, velikosti so S, M, L, XL. Poleg imena in priimka napišite tudi svoj naslov, da bomo vedeli kam poslati. Cena hoodijev bo 30 EUR. Kupnina se bo pridružila ostalim prispevkom in štartninam za nakup terapevtskih stolov. Naročili jih bomo predvidoma prihodnji teden. V kolikor boste znesek nakazovali skupaj s prijavnino, prosimo v namen samo napišite “+hoodie” in potrdilo pošljite na info@hopnagrad.si. Sicer so podatki za nakazilo enaki, kot za nakazilo prijavnine na tek.

Podatki se nahajajo na povezavi: https://hopnagrad.si/2024-hng-06/prijava-2024/

Nekaj hoodijev bo moč kupiti tudi v soboto ob prevzemu štartnih številk, a jih bomo zaradi finančnih omejitev naročili omejeno količino, tako da jih ne bo na voljo zelo veliko. Bodite fino in se vidimo 21.4.2024 :). Hvala za vašo podporo!

Ekipa Hop na grad

6. Hop na grad

Spoštovane tekačice in tekači, prijateljice in prijatelji!

21.4.2024 bo v Ljubljani potekal že 6. Hop na grad – tek, ki združi malčke in ne-malčke, s štartom pred Pediatrično kliniko v Ljubljani. Teka se res veselimo, saj nas v času neprijaznih sprememb v družbi s svojimi zgodbami vedno znova navdihuje in daje svežo moč za prihodnost. Letos bomo izkupiček od štartnin in sponzorstev namenili nakupu posebnih terapevtskih stolov, ki omogočajo udobnejšo in varnejšo ambulantno aplikacijo intravenskih terapij otrokom, ki to potrebujejo.  Več kot nas bo, bolj bo veselo, zato vas vabimo, da se nam pridružite na teku in/ali v štartno-ciljnem prostoru.

Prevzem štartnih številk

Spoštovani tekači!

Le še nekaj dni nas loči od 5. dobrodelnega teka Hop na Grad, na katerem tečemo za otroke na Pediatrični kliniki. Dogodek bo potekal v Ljubljani v nedeljo, 16. aprila, 2023, z uradnim pričetkom ob 10. uri.

Vse tekače vljudno naprošamo, da svoje štartne številke in tekaške vrečke prevzamete že v soboto, 15. aprila, med 10. in 17. uro na Pediatrični kliniki v avli v pritličju. Prevzem bo sicer možen tudi tik pred startom v nedeljo, 10. aprila, med 8. in 9. uro, vas pa opozarjamo na gnečo, zato predlagamo, da se vidimo že v soboto!

Pri organizaciji in izvedbi dogodka sodelujejo tudi številni prostovoljci, ambasadorji teka ter glasbeni gostje, ki bodo prireditev obogatili s svojimi nastopi. Za dogajanje na odru bosta ponovno skrbela nepogrešljiva Žiga X Gombač in Uroš Bitenc, ki bosta vzpodbujala tekače s svojimi domislicami. Dogodek podpira tudi župan Mestne občine Ljubljana, gospod Zoran Janković, ki bo tekače pozdravil z otvoritvenim govorom.

PROGRAM TEKA:

8.00 – 9.00            Prevzem štartnih številk
10.00                        Uradna otvoritev z nagovori
10.15                         Tek za otroke na 200 m
10.25                        Tek za otroke  na 400 m
10.35                        Tek za otroke na 600 m
11.00                         Hop na grad: 6 km
11.08                         Hop na grad: 3 km
12.30                         Podelitev nagrad in izročitev zbranih sredstev
13.00                        Zaključek prireditve

Aktualne informacije o plačilu ob prijavi

Prijavnina za odrasle (plačila do srede, 12.4.2023) znaša 20 EUR, po 12.4. 2023 in na dan dogodka pa 30 EUR. Prijavnina za udeležence do 18 let (plačila do srede, 12. 4. 2023) znaša 5 EUR, po 12.4. 2023 in na dan dogodka pa 10 EUR. Vsi, ki se bodo prijavili po 12.4.2023, bodo prejeli štartno številko brez svojega imena. Cena majice Hop na Grad je 10 EUR in se ne spreminja.

Na HNG4 zbrali kar 23.000 evrov!

Na 4. dobrodelnem teku Hop na Grad smo zbrali rekordnih 23.000 evrov! Najlepša hvala vsem, ki ste prispevali in soustvarili tako lep dogodek. Zbrali nismo le dovolj denarja za nakup naprave za biofeedback, pač pa bomo lahko s tem denarjem kupili tudi napravo za merjenje plinov v krvi otrok za Službo za pulmologijo (čim povedo, kakšno točno potrebujejo — sporočimo!).

Hvala vsem in se vidimo prihodnje leto!

Prevzem štartnih številk

Vse tekače naprošamo, da svoje startne številke in tekaške vrečke prevzamete že v soboto, 9. aprila, med 10. in 17. uro na Pediatrični kliniki v avli v pritličju. Prevzem bo sicer možen tudi tik pred startom v nedeljo, 10. aprila, med 8. in 9. uro, vas pa opozarjamo na gnečo, zato predlagamo, da se vidimo že v soboto! Tekači, ki številk ne boste prevzeli do 9. ure, boste tekli brez njih.

Izjava za medije

Spoštovani uredniki in novinarji!

Tečejo še zadnje priprave na 4. Hop na Grad, dobrodelni tek v korist otrok na Pediatrični kliniki, ki se ga bo udeležilo okoli 1500 tekačev.

Dogodek se bo začel pred Pediatrično kliniko v Ljubljani v nedeljo, 10. aprila 2022, ob 10. uri. Izkupiček, zbran s startninami in dobrodelnimi prispevki, bo namenjen nakupu naprave za »biofeedback« ki nudi nove možnosti, kako izboljšati zaznavo lastnega telesa in nadzor nad njim ter s tem boljše obvladovanje telesnih simptomov in lastnega počutja.

Več informacij o dogodku najdete:

Veseli bomo, če boste dogodek napovedali v svojem mediju, ga 10. aprila 2022 spremljali na terenu ter o njem poročali tudi naknadno. 

Lep pozdrav!

Nina & Damjan & sodelavci

Hvaležni smo Založbi Rokus Klett

Naj že danes povemo, da smo neskončno hvaležni Založbi Rokus Klett, ki je vsa leta, pri vseh izvedbah HNG, nepogrešljiv partner, brez katerega nam dogodka ne bi uspelo organizirati. Njigove ideje, moč pri organizaciji, vsakoletno sodelovanje prostovoljcev iz njihovih vrst so ključni del te zgodbe! Hvala! 🙂