Uspelo nam je!

Z drugim dobrodelnim tekom Hop na Grad smo uspeli zbrati 18.800 €. S tem denarjem bomo lahko kupili napravo za merjenje zgradbe telesa, predvsem vsebnosti vode. Napravo potrebujejo za zdravljenje ter obravnavo otrok s kronično ledvično boleznijo in končno ledvično odpovedjo na Kliničnem oddelku za otroško nefrologijo.

Najlepša hvala vsem tekačem, prostovoljcem, podpornikom, sponzorjem, ambasadorjem teka, skratka, vsem, ki ste pripomogli, da se je 2. Hop na Grad tako uspešno zgodil. Gotovo pa gre največja zahvala za uspešno izvedbo dogodka našemu glavnemu partnerju in pokrovitelju, Založbi Rokus Klett, brez katere bi tek v takšni obliki ne bil mogoč. Ves čas smo tesno sodelovali na vseh področjih organizacije dogodka, nenazadnje pa največje število prostovoljcev prihaja prav iz njihovih vrst. Hvala tudi športnemu društvu Povodni mož, za brezhibno tehnično izvedbo projekta.

Hvala tudi generalnemu pokrovitelju podjetju Bauhaus, velikim pokroviteljem Celtra, DM in NLB Vita, pokroviteljem Alta, Medis, Pernod-Ricard Slovenia in Waya in medijskim pokroviteljem Radio Antena, Adria Media, Planet TV in Siol.net, ter vsem ostalim podpornikom, ki so pomagali pri izvedbi teka! Hvala tudi podjetju Marand, ki je podjetje, ki ne le podpira Hop na Grad z donacijami, temveč so bili njihovi zaposleni z družinami že drugo leto tudi najmnožičnejša skupina tekačev, kar 69 se jih je udelelžilo teka!

Se vidimo prihodnje leto!